Wat kan er toch veel gebeuren in een jaar. En op sommige vlakken misschien ook helemaal niet. Of wellicht is er wel veel veranderd, maar had je het liever anders gezien. Het leven is nou eenmaal iets waar we maar beperkt controle over hebben.
 
Toch is er altijd ruimte voor verandering. Voor groei. Je kunt kritisch naar je leven kijken en onderzoeken op welke vlakken je niet helemaal tevreden bent. Het is niet makkelijk, maar je kunt zelf invloed uitoefenen op die punten waar je graag verandering zou zien. In feite is elk moment een mogelijkheid om dingen anders aan te pakken. Toch is voor veel mensen het begin van een nieuw jaar de ultieme gelegenheid om verandering door te voeren.
 
Misschien wil je gezonder leven. Meer bewegen. Je overgeven aan een nieuwe liefde, of juist een knellende relatie beëindigen. Misschien is het tijd om te verhuizen of is dit het juiste moment voor een nieuwe baan. Misschien is het tijd om te kiezen voor de dingen die je blij maken, in plaats van voor de dingen die je rijk maken. Wat het ook is, wees dapper genoeg om het te proberen. Wees niet bang om te falen. Soms is het gewoon tijd voor een nieuw hoofdstuk. Eentje waarin jij de hoofdrol speelt.
 
Ik wens je een waanzinnig 2019 toe. Vol gezondheid, kansen en mooie (z)intriges. Gelukkig nieuwjaar!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand alle schrijfevenementen in je mailbox.

Dank je wel voor je aanmelding!