Schrijfcursus Starten met bloggen

Wil jij al zo lang starten met bloggen dat er een dikke laag stof op je plannen ligt? Laat deze herfst het stof van je plannen waaien en ga aan de slag. 

Beginnen met bloggen gaat niet alleen om het schrijven van de blogs an sich. Nee. Het mooie aan bloggen is dat je al doende leert te schrijven en dat je teksten gaandeweg steeds beter worden. Het gaat om durven starten en eigenlijk nog veel meer om het uitwerken van je idee en hoe je het volhoudt om na je start te blijven bloggen. Er zijn zoveel mensen die bloggen. Grote kans dat er al tal van blogs zijn over het onderwerp waar jij over wilt bloggen. Maakt dat jouw blog overbodig? Zeker niet! Blogs zijn namelijk ontzettend persoonlijk en precies in die persoonlijkheid ligt jouw kracht om anders te zijn dan de blogs die er al zijn. Deze cursus geeft jou handvatten om te zorgen dat jouw blog anders, met blogs die niemand anders had kunnen schrijven dan jij.

Deze cursus brengt jou in beweging om belangrijke stappen te zetten en te starten met bloggen. Je maakt een plan waarin je bepaalt wat je wil gaan doen, waarom en voor wie om vervolgens te kijken hoe je dit gaat realiseren. Aan het einde van de cursus heb je een solide basis klaar liggen en heb je zelfs al – door middel van huiswerkopdrachten – je eerste blogs geschreven. Gezamenlijk kijken we naar je teksten om te controleren of die passen binnen het blogidee dat jij voor ogen hebt. Zo krijg je een steeds beter beeld over de richting die jij wil nemen met je blog en krijg je belangrijke handvatten aangereikt om na afloop van de cursus op eigen kracht verder te kunnen.

Voor wie is de cursus Starten met bloggen?

Deze cursus is bedoeld voor mensen die willen beginnen met bloggen of net gestart zijn maar nog zoekende zijn. Het is belangrijk dat je al een idee hebt waarover je wilt bloggen, zodat je tijdens de cursus je idee verder kunt uitwerken. Het maakt hierin niet uit of je over je eigen leven, je passie, je eigen bedrijf of voor je werkgever wil bloggen.

Details

Deze cursus duurt vijf weken en start op maandagavond 11 november.

Wanneer: vijf maandagavonden, namelijk op 11, 18, 25 november en 2, 9 december 2019

Tijd: 19:00 – 21:30 uur 

Waar: Schrijfatelier Zintrige op de Ravellaan 96 in Utrecht

Kosten: Vroegboekkorting €200. Dit is inclusief koffie, thee en lekkers. Vanaf 1 november betaal je €225, inclusief koffie, thee en lekkers

Locatie

De cursus vindt plaats in mijn schrijfatelier aan de Ravellaan 96 in Utrecht. Deze locatie is goed te bereiken met de fiets of met het openbaar vervoer. Verder is er gratis parkeergelegenheid op de parkeerplaats van stadsrestaurant Kantien en in een gedeelte van de wijk.

Meld je aan voor de cursus

Je kunt je aanmelden via onderstaande button. Door je aan te melden, ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Komende schrijfevents

11 oktober 2019 
Schrijfcafé *ochtendeditie*

15 oktober 2019 
Schrijfcafé *avondeditie*

19 oktober 2019 
Workshop 'Spelen met Woord & Beeld'

Bekijk de volledige agenda

Zintrige nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke maand alle nieuwe schrijfevenementen in je mailbox.

You have Successfully Subscribed!