Schrijfcursus Starten met bloggen

Wil jij al zo lang starten met bloggen dat er een dikke laag stof op je plannen ligt? Begin het nieuwe jaar goed en ga eindelijk aan de slag met je eigen blog! 

Beginnen met bloggen gaat niet alleen om het schrijven van de blogs. Het gaat om het uitwerken van je idee zodat je weet wat je wilt gaan doen, het gaat om durven en het gaat om volhouden, zodat je niet alleen vol enthousiasme start, maar ook met plezier blijft bloggen. Er zijn zoveel mensen die bloggen. Grote kans dat er al tal van blogs zijn over het onderwerp waar jij over wilt bloggen. Maakt dat jouw blog overbodig? Zeker niet! Blogs zijn namelijk ontzettend persoonlijk en precies in die persoonlijkheid ligt jouw kracht om anders te zijn dan de blogs die er al zijn. Deze cursus geeft jou handvatten om te zorgen dat jouw blog anders is, met artikelen die niemand anders had kunnen schrijven dan jij.

Deze cursus brengt jou in beweging om belangrijke stappen te zetten en te starten met bloggen. Je maakt een plan waarin je bepaalt wat je wil gaan doen, waarom en voor wie om vervolgens te kijken hoe je dit gaat realiseren. Aan het einde van de cursus heb je een solide basis klaar liggen en heb je zelfs al – door middel van huiswerkopdrachten – je eerste blogs geschreven. Gezamenlijk kijken we naar je teksten om te controleren of die passen binnen het blogidee dat jij voor ogen hebt. Zo krijg je een steeds beter beeld over de richting die jij wil nemen met je blog en krijg je belangrijke handvatten aangereikt om na afloop van de cursus op eigen kracht verder te kunnen.

Voor wie is de cursus Starten met bloggen?

Deze cursus is bedoeld voor mensen die willen beginnen met bloggen of net gestart zijn maar nog zoekende zijn. Het is belangrijk dat je al een idee hebt waarover je wilt bloggen, zodat je tijdens de cursus je idee verder kunt uitwerken. Het maakt hierin niet uit of je over je eigen leven, je passie, je eigen bedrijf of voor je werkgever wil bloggen.

Details

Deze cursus duurt vijf weken en start op woensdagavond 5 februari 2020.

Wanneer: vijf woensdagavonden, namelijk op 5, 12, 19, 26 februari en 4 maart 2020

Tijd: 19:00 – 21:30 uur 

Waar: Schrijfatelier Zintrige op de Ravellaan 96 in Utrecht

Kosten: €225. Dit is inclusief koffie, thee en lekkers.

Locatie

De cursus vindt plaats in mijn schrijfatelier aan de Ravellaan 96 in Utrecht. Deze locatie is goed te bereiken met de fiets of met het openbaar vervoer. Verder is er gratis parkeergelegenheid op de parkeerplaats van stadsrestaurant Kantien en in een gedeelte van de wijk.

Meld je aan voor de cursus

Je kunt je aanmelden via onderstaande button. Door je aan te melden, ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Zintrige nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke maand alle nieuwe schrijfevenementen in je mailbox.

You have Successfully Subscribed!