Over mij

De dag dat ik als klein meisje mijn eerste verhaaltje schreef was ik zo trots als een pauw. In een schoolschriftje vormden woorden ineens een geheel. Er zat een klein creatiefje in mij, maar gaandeweg kroop die steeds verder in haar schulp. Onzekerheid en angst voor de mening van anderen weerhielden mij ervan om de dingen te doen die ik leuk vond.

Tot een paar jaar geleden, toen ik de angst wist te doorbreken en de onzekerheid niet meer bepalend was. Door middel van schrijven leerde ik mijn perfectionisme wat te laten varen en merkte ik hoe fijn het is om je hart te volgen en je angsten te laten voor wat het is. Ik vond opnieuw het plezier in het schrijven. En dat niet alleen. Ik besloot het plezier om te schrijven ook met anderen te delen.

Om die reden ben ik eind 2016 gestart met Zintrige, de naam die ik gaf aan mijn bedrijf waarmee ik schrijfcafé’s en schrijfworkshops organiseer. Tijdens deze schrijfevents help ik mensen hun blokkades te doorbreken en hun angsten te overwinnen, zodat ze creatief durven te zijn en (weer) plezier krijgen in het schrijven.

 

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang maandelijks alle schrijfevenementen in je mailbox.

Dank je wel voor je aanmelding!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand alle schrijfevenementen in je mailbox.

Dank je wel voor je aanmelding!