Algemene Voorwaarden

Bij aanmelding of betaling voor een van de schrijfactiviteiten van Zintrige, ga je akkoord met de onderstaande voorwaarden.

Aanmelden

Aanmelden voor een van de schrijfactiviteiten van Zintrige kan door het betreffende inschrijfformulier op de website in te vullen. Ook is het mogelijk om je aan te melden door een mailtje te sturen naar tirza@zintrige.nl.

Betalen

Je deelname aan een van de schrijfactiviteiten is definitief na betaling van het cursusgeld. Het cursusgeld kun je overmaken op rekeningnummer NL40 KNAB 0255 6339 55 t.n.v. Tearz. 

Indien gewenst kun je een factuur opvragen door een mailtje te sturen naar tirza@zintrige.nl.

Annuleren

Tot zeven dagen voor de startdatum van de schrijfactiviteit of de coachsessie kun je kosteloos en zonder opgave van reden annuleren. Wanneer je reeds betaald hebt krijg je het betaalde geld retour. 

Wanneer je in de periode tussen zeven en drie dagen voor de startdatum van de schrijfactiviteit of coachsessie annuleert, heb je recht op 50% restitutie.

Indien je korter dan drie dagen voorafgaand aan de startdatum van de schrijfactiviteit of coachsessie annuleert, ben je geacht de kosten te voldoen en is geen restitutie meer mogelijk. Dit geldt ook wanneer je niet aanwezig was tijdens de schrijfactiviteit of coachsessie (no show). Zintrige kan in bijzondere gevallen besluiten tot afwijking van deze regel. Een verzoek tot restitutie kun je per mail sturen naar tirza@zintrige.nl.

Persoonlijke gegevens

Om privacy redenen vraagt Zintrige alleen naar persoonlijke gegevens die nodig zijn om je te kunnen bereiken en met je te communiceren, zoals je naam, je e-mailadres en je telefoonnummer. Deze gegevens worden niet gedeeld met of verkocht aan derden.

Ook gebruikt Zintrige je naam en je e-mailadres voor het versturen van de nieuwsbrief. Dit alleen wanneer je zelf toestemming hebt gegeven om deze te willen ontvangen. Uiteraard kun je je op elk moment uitschrijven voor de nieuwsbrief.

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang maandelijks alle schrijfevenementen in je mailbox.

Dank je wel voor je aanmelding!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand alle schrijfevenementen in je mailbox.

Dank je wel voor je aanmelding!