Webeditie van het schrijfcafé

Zin om te schrijven?
Dompel je onder in de wereld van schrijven en verhalen met de webeditie van het schrijfcafé.

Wat is het schrijfcafé?

Het schrijfcafé is de ideale manier om jezelf aan het schrijven te krijgen. Je fantasie en creativiteit worden aan het werk gezet door uiteenlopende schrijfopdrachten. Jij mag alle opdrachten volledig op je eigen manier uitvoeren, waardoor je het niet verkeerd kan doen. Kijk wat een opdracht in jouw hoofd in gang zet en begin te schrijven. Zo activeer jij je creatieve brein en kun je verschillende dingen uitproberen.

Waarom een webeditie?

Normaal vindt het schrijfcafé plaats in het schrijfatelier van Zintrige in Utrecht. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus kan het reguliere schrijfcafé niet doorgaan, maar we laten ons niet kisten en schakelen tijdelijk over naar de webeditie. Zo kun jij toch (blijven) schrijven. 

Hoe werkt het?

Bij de webeditie log je voor aanvang in op je computer en woon je het schrijfcafé bij vanaf je eigen locatie. Het enige wat je nodig hebt is een computer, een tablet of een telefoon met een werkende webcam en microfoon.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging in je mailbox. Voor aanvang van het schrijfcafé stuur ik je een mail met daarin de informatie die je nodig hebt voor je deelname.

Creatief schrijven vanuit je eigen locatie

Uiteenlopende schrijfopdrachten

Live verbinding d.m.v. videobellen

Meedoen vanaf computer, tablet of telefoon

  • Creativiteit
  • Spelen met taal
  • Inspiratie
  • Fantasie

Aanmelden

Iedereen kan meedoen met de webeditie van het schrijfcafé. Je hoeft niet eerder een schrijfcafé gevolgd te hebben, je hoeft zelfs geen schrijfervaring te hebben! Een goed humeur is natuurlijk altijd welkom 😉

Hieronder zie je de beschikbare schrijfcafé’s. Er is beperkt plek, dus wacht niet te lang met aanmelden.

Let op: Op dit moment staan er geen webedities van het schrijfcafé gepland. Hou de website in de gaten om op de hoogte te blijven van komende edities. 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand alle schrijfevenementen in je mailbox.

Dank je wel voor je aanmelding!