Stilteschrijven: schrijfplek in Utrecht

Heb jij een schrijfproject waaraan je wilt werken?

Of je nou aan een boek of een verhaal werkt, aan een gedicht of een blog, of misschien wel aan een businessplan; soms is het fijn om je even af te zonderen en op een andere locatie in stilte te schrijven. Voel je vrij om aan te schuiven bij het Stilteschrijven.

Wat is Stilteschrijven?

Stilteschrijven is precies wat het zegt: schrijven in stilte (je verwacht het niet ;-)). Zie het als een welverdiend momentje voor jezelf om eindelijk eens tijd te besteden aan jouw schrijfproject. In het schrijfatelier kun je schrijven zonder afgeleid te worden door het huishouden dat nog gedaan moet worden, of kinderen en partners die aandacht vragen. In het atelier schrijf je samen met andere schrijvers, vergezeld met het geluid van krassende pennen over het papier en het geluid van tikkende vingers die over het toetsenbord vliegen.

Voor wie?

Het Stilteschrijven is voor alle amateur en professioneel schrijvers die het fijn vinden om zelfstandig in stilte aan hun schrijfproject te werken.

Waar

Zintrige heeft haar eigen schrijfatelier op de Ravellaan 96 in het centrum van Utrecht. Het atelier is goed te bereiken per fiets en openbaar vervoer en er zijn in de wijk voldoende gratis parkeerplaatsen.

Wanneer

Op dit moment staan er geen nieuwe data ingepland.

Wil je op de hoogte blijven van komende data, meld je dan aan voor de nieuwsbrief of hou de Facebookpagina van Zintrige in de gaten.

Kosten

Deelname aan het Stilteschrijven kost €7,50. Dit is inclusief gebruik van de ruimte, koffie, thee en wat lekkers. In het atelier is plek voor maximaal 10 mensen aan de schrijftafel. Verder kun je neerstrijken op de bank of stoel om in een ontspannen houding verder te schrijven.

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor het ‘Stilteschrijven’. Hiermee ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

 

Komende schrijfevents

14 juni 2019 
Schrijfcafé *ochtendeditie*

18 juni 2019 
Schrijfcafé *avondeditie*

20 juni 2019 
Schrijfworkshop 'Personages maken'

23 juni 2019 
Schrijfwandeling in Amelisweerd

2 juli 2019 
Schrijfworkshop 'Durf te schrijven'

9 juli 2019 
Schrijfcafé *avondeditie*

12 juli 2019 
Schrijfcafé *ochtendeditie*

Bekijk de volledige agenda

Zintrige nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke maand alle nieuwe schrijfevenementen in je mailbox.

You have Successfully Subscribed!