Schrijven in groepen voor particulieren

Is er iemand jarig, gaat er iemand trouwen of organiseer jij de familiedag? Als je een creatieve activiteit zoekt voor jou en je familie en/of vrienden dan ben je bij Zintrige aan het juiste adres. Zintrige organiseert activiteiten om te schrijven in groepen, wat de gelegenheid ook is.

In de vorm van een inhoudelijke schrijfworkshop of rondom een specifiek thema. Van gedichten tot anekdotes tot verhalen. Alles kan. Ervaring is niet nodig. Als schrijfcoach weet ik zelfs mensen aan het schrijven te krijgen die al moeite hebben met het opschrijven van hun boodschappenlijstje (true story!).

Wat zijn de mogelijkheden?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Ik ga graag met jou in gesprek om te kijken of je misschien zelf al iets in gedachten hebt, hoe jullie groep eruit ziet qua samenstelling, wat de gelegenheid is en wat het budget is. Op basis van die gegevens kan ik een voorstel maken dat aansluit op jullie groep en wensen.

Zintrige kan passende schrijfactiviteiten organiseren voor onder andere:

Schrijven is ideaal als groepsactiviteit. Schrijven is laagdrempelig; je hebt er weinig voor nodig, het kan vrijwel overal en iedereen kan het. Ook als je geen ervaring hebt. 

Tirza

Eigenaresse, Zintrige

verjaardagen

jubilea

trouwerijen

vrijgezellenfeesten

familiedagen

kraamfeestjes

babyshowers

etcetera

Waar?

Schrijven is een hele laagdrempelige bezigheid. Iedereen kan het en je hebt er maar weinig voor nodig. Daardoor is de locatie flexibel. De schrijfactiviteit kan plaatsvinden bij jou thuis, in een restaurant, of op de camping. En is het lekker weer, dan kunnen we zelfs naar buiten, bijvoorbeeld de tuin in, naar het park, of naar het bos. Zo behoort ook een schrijfwandeling tot de mogelijkheden, waarbij we de schrijfactiviteit combineren met een wandeling. En heb je geen locatie? Geen probleem. Zintrige heeft haar eigen schrijfatelier in Utrecht.

Neem contact op

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op via het contactformulier hieronder. Of je nou zelf al een uitgedacht plan hebt of niet, ik denk graag met je mee over de mogelijkheden. Dit is geheel vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast.

Schrijven is ideaal als groepsactiviteit. Schrijven is laagdrempelig; je hebt er weinig voor nodig, het kan vrijwel overal en iedereen kan het. Ook als je geen ervaring hebt. 

Tirza

Eigenaresse, Zintrige

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand alle schrijfevenementen in je mailbox.

Dank je wel voor je aanmelding!