Schrijven in groepen

Samen schrijven verbindt mensen. Je leert elkaar beter kennen en je leert van elkaars creativiteit. Geef tien mensen dezelfde schrijfopdracht en je krijgt tien verschillende verhalen. Het een is niet beter dan het andere, ieders brein verwerkt de opdracht anders, waardoor er een eigen unieke uitkomst uit voort vloeit. En juist die verschillen maken het waardevol om in groepen te schrijven. Zo leer je van elkaar en ontdek je nieuwe mogelijkheden om zelf eens te proberen.

Zintrige werkt graag met groepen om deze creativiteit op te zoeken. Creativiteit is magisch en het kan zowel zakelijk als voor particulieren een belangrijke factor vormen voor verbinding.

Particulieren

Wil jij graag samen schrijven met vrienden en/of familie? Zintrige organiseert schrijfworkshops of schrijfcursussen op maat. Alles kan een aanleiding zijn, bijvoorbeeld verjaardagsfeesten, jubilea, kraamfeestjes, trouwpartijen en verlovingsfeestjes. Bekijk hier aanvullende informatie voor particulieren.

Bedrijven

Leer je collega’s beter kennen en versterk de samenwerking tijdens het jaarlijkse teamuitje of de halfjaarsvergadering. Alles is mogelijk. Van teambuilding tot incompany trainingen om de band tussen collega’s te versterken of de schrijfvaardigheden van teams te verbeteren. 

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang maandelijks alle schrijfevenementen in je mailbox.

Dank je wel voor je aanmelding!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand alle schrijfevenementen in je mailbox.

Dank je wel voor je aanmelding!