Schrijfcursus: Schrijf je blij

• Wil jij graag wat meer positiviteit in je leven?

• Wil je dat bereiken op een creatieve manier?

Dan is de driedaagse schrijfcursus ‘Schrijf je blij’ iets voor jou.

Introductie

Schrijven kan helend en ondersteunend werken. Het helpt je niet alleen om dingen in perspectief te zien, inzichten in jezelf te krijgen, je hoofd leeg te maken en dingen van je af te schrijven. Het kan zelfs helpen je hersenen geleidelijk te herprogrammeren om dingen positiever te zien. 

Zelf heb ik lange tijd met een burn-out geworsteld en in die periode (her)ontdekte ik het schrijven. Niet alleen het schrijven van verhalen, maar voor het eerst in mijn leven durfde ik mijn gedachten op papier te zetten. Soms waren de teksten alsnog gecensureerd, maar ik had eindelijk een uitlaatklep. Zo ervaarde ik steeds meer rust en voelde ik hoe ik langzaam weer positiever in het leven kwam te staan.

Wil jij jezelf ook graag woord voor woord naar een blijer leven schrijven? Ik leer het je graag tijdens de schrijfcursus ‘Schrijf je blij’.

De schrijfcursus

Er zijn diverse schrijfopdrachten die je kunnen helpen om op een andere manier naar het leven te kijken. Deze opdrachten zijn verwerkt in de praktische schrijfcursus ‘Schrijf je blij’, waarin we kijken hoe schrijven jou kan helpen om lekkerder in je vel te komen. Het gaat er vooral om diverse dingen te proberen en te kijken wat voor jou persoonlijk werkt.

Deze schrijfcursus is geen therapie en ook niet als dusdanig bedoeld, maar biedt handvatten om op een laagdrempelige, fijne manier met jezelf aan de slag te gaan.

Details

Er is op dit moment geen nieuwe datum bekend wanneer de schrijfcursus ‘Schrijf je blij’ opnieuw wordt ingepland. Heb je interesse? Stuur dan vrijblijvend een mailtje naar tirza@zintrige.nl en ik hou je op de hoogte wanneer de schrijfcursus weer gepland staat.

Locatie

De cursus vindt plaats in mijn schrijfatelier aan de Ravellaan 96 in Utrecht. Deze locatie is goed te bereiken met de fiets of met het openbaar vervoer. Verder is er gratis parkeergelegenheid op de parkeerplaats van stadsrestaurant Kantien en in een gedeelte van de wijk.

Aanmelden

Je kunt je via onderstaand formulier aanmelden voor de schrijfcursus ‘Schrijf je blij’. Door je in te schrijven, ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

 

  In de cursus ‘Schrijf je blij’ leer je op een prettige manier stil te staan bij de mooie dingen in je leven. De momenten die je mag koesteren worden via verschillende opdrachten bewust gemaakt. De korte oefeningen zijn gemakkelijk te integreren in je dagelijkse leven.

  Ilse

  Deelneemster 'Schrijf je blij'

  Ontvang de nieuwsbrief

  Meld je aan en ontvang maandelijks alle schrijfevenementen in je mailbox.

  Dank je wel voor je aanmelding!

  Blijf op de hoogte

  Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand alle schrijfevenementen in je mailbox.

  Dank je wel voor je aanmelding!