Schrijfworkshop Utrecht

Schrijfworkshop: Durf te schrijven

Deze workshop wordt na de editie op 10 december 2019 voorlopig niet meer ingepland. Heb je wel interesse? Stuur dan vrijblijvend een mailtje naar tirza@zintrige.nl en ik laat het je weten wanneer deze workshop opnieuw wordt ingepland. 

 • Wil jij graag schrijven, maar sla je dicht zodra je begint?
 • Laat jij je weerhouden door kritische stemmetjes die je vertellen dat je niet kunt schrijven?

Volg dan de schrijfworkshop Durf te schrijven en zorg dat je (weer) met plezier schrijft!

 

De schrijfworkshop

Beginnen met schrijven kan overweldigend zijn. Het lege vel papier dat je meedogenloos aanstaart. De knipperende cursor die je lijkt uit te lachen. Menig schrijver laat zich er door uit het veld slaan.

Tijdens deze workshop leer je je innerlijke criticus de mond te snoeren en blokkades te doorbreken om jezelf aan het schrijven te krijgen. Je zult merken dat je daardoor (weer) plezier krijgt in het schrijven. Gedurende de workshop ligt de focus op creatief schrijven en leer je de kracht van freewriting aan de hand van uiteenlopende schrijfopdrachten. Het doel is niet om mooi te schrijven, maar vooral om te dúrven schrijven en om te schrijven wat er tijdens de opdrachten in je op komt. 

Voor wie?

Deze workshop is geschikt voor beginnende schrijvers, die willen leren hun blokkades te doorbreken. Maar ook als je al langer schrijft en vaak naar een leeg scherm of leeg papier zit te staren is deze workshop geschikt.

Details

Wanneer: Deze workshop wordt na de editie op 10 december 2019 voorlopig niet meer ingepland. Heb je wel interesse? Stuur dan vrijblijvend een mailtje naar tirza@zintrige.nl en ik laat het je weten wanneer deze workshop opnieuw wordt ingepland.

Tijd: –

Waar: Ravellaan 96 in Utrecht

Kosten: €40, inclusief koffie, thee en wat lekkers

Locatie

De workshop vindt plaats in mijn schrijfatelier aan de Ravellaan 96 in Utrecht. Deze locatie is goed te bereiken met de fiets of met het openbaar vervoer. Verder is er gratis parkeergelegenheid op de parkeerplaats van stadsrestaurant Kantien en in een gedeelte van de wijk.

Meld je aan voor de workshop

Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier. Door je aan te melden, ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

 

  Komende schrijfactiviteiten

  » Bekijk de volledige agenda

  Wat vonden anderen?

  In een ontspannen sfeer ervaren dat de diversiteit aan opdrachten (ook) een schat aan informatie over jezelf oplevert – nooit van tevoren kunnen bedenken! 

  Tineke

  Super leuke, inspirerende en interessante avond gehad! De sfeer in het groepje was fijn en de opdrachten waren erg uniek en gevarieerd. Het was heel fijn dat je compleet je eigen draai aan het schrijven kon geven, wat ook leuke resultaten opleverde onderling. Al met al een toffe ervaring waar ik zeker weer mee aan de slag kan!

  Luna

  ‘Echt een aanrader voor iedereen die het spannend vindt om te beginnen met schrijven. Tirza creëert een warme en veilige omgeving waarin het niet eng is om je stukken te delen.’

  Jolien

  Ontvang de nieuwsbrief

  Meld je aan en ontvang maandelijks alle schrijfevenementen in je mailbox.

  Dank je wel voor je aanmelding!

  Blijf op de hoogte

  Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand alle schrijfevenementen in je mailbox.

  Dank je wel voor je aanmelding!