Schrijfworkshop: Dierenkronieken

Dieren spelen in heel wat verhalen een belangrijke rol. En niet alleen in verhalen. Ook in onze persoonlijke levens zijn ze onmisbaar. Ze houden ons gezelschap, ze houden de flora en fauna op peil en vrolijken de buitenwereld op. Zonder dieren zou ons leven een stuk minder leuk zijn. Vandaar een schrijfworkshop volledig gericht op dieren.

Tijdens deze schrijfworkshop krijg je diverse schrijfopdrachten waarin je fantasie wordt geprikkeld en waarin dieren de hoofdrol spelen.

Voor wie?

Deze cursus is voor iedereen die graag schrijft of graag zou willen schrijven. Ervaring is niet nodig, iedereen kan op zijn of haar eigen niveau meedoen.

Details

Wanneer: op dit moment is geen datum bekend
Tijd: – 
Waar: Ravellaan 96 in Utrecht
Kosten: €35, inclusief koffie, thee en wat lekkers

Locatie

De workshop vindt plaats in mijn schrijfatelier aan de Ravellaan 96 in Utrecht. Deze locatie is goed te bereiken met de fiets of met het openbaar vervoer. Verder is er gratis parkeergelegenheid op de parkeerplaats van stadsrestaurant Kantien en in een gedeelte van de wijk.

 

Wat heerlijk: een avond de creativiteit laten stromen en de resultaten delen met gelijkgestemde zielen. Elk verhaal wordt tot leven gewekt door speelse en/of spannende schrijfopdrachten, en elk verhaal mag er zijn. Ik heb er enorm van genoten.

Désirée

Komende schrijfactiviteiten

» Bekijk de volledige agenda

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang maandelijks alle schrijfevenementen in je mailbox.

Dank je wel voor je aanmelding!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand alle schrijfevenementen in je mailbox.

Dank je wel voor je aanmelding!