Word jij gek van al dat thuiswerken of gaat er iets teveel van je inkomen op aan de verplichte drankjes en taartjes bij al die leuke koffietentjes in Utrecht? Kom dan gezellig werken in het schrijfatelier van Zintrige ☺ Wij huren een atelier aan de Ravellaan 96 in Utrecht en zoeken een creatieveling om deze ruimte mee te delen. De ruimte is 21m2 en is geschikt voor stille werkzaamheden. Het is een ideale plek om rustig alleen te werken, of samen met ons in de ruimte te zitten. Verder kun je ons atelier in overleg gebruiken voor bijvoorbeeld workshops.

De ruimte is ook nog eens hartstikke betaalbaar. Je betaalt E56,82,- per maand, inclusief g/w/l en internet. De huur is vrijgesteld van BTW.

Je deelt de ruimte met Tirza, die schrijft en schrijfworkshops organiseert, tekstschrijver Jantine en freelance schrijver en redacteur Marjolein. In de ruimte staan twee grote tafels met plek voor minimaal 10 mensen. Deze tafels worden gebruikt als werkplek en zijn ook ideaal voor het geven van workshops. Er is geen plek voor losse beeldschermen (we werken allemaal vanaf onze laptop) maar er is uiteraard wel ruimte voor wat persoonlijke spullen.

Voorwaarde vanuit de verhuurder is dat er alleen mensen huren die werkzaam zijn binnen de creatieve sector. Dus ben jij werkzaam als creatief (schrijven is een pre!), illustrator, designer, etcetera) en zoek jij een fijne werkplek of een plek die je op vaste momenten kunt gebruiken? Stuur dan een mailtje naar tirza@zintrige.nl.

Oh en mocht je al die drankjes van de koffietentjes nu echt heel erg missen: In het pand zit ook stadsrestaurant Kantien, waar je terecht kunt voor goede koffie, borrel, lunch of diner. Zie www.welkominkantien.nl.

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang maandelijks alle schrijfevenementen in je mailbox.

Dank je wel voor je aanmelding!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand alle schrijfevenementen in je mailbox.

Dank je wel voor je aanmelding!