Drie jaar geleden begon ik officieel met het schrijfcafé in Utrecht. Toen nog op een gehuurde locatie, inmiddels in mijn eigen schrijfatelier in Utrecht. Maar nu ik zelf ben terug verhuisd naar mijn geboortedorp Zeist, wil ik ook eens kijken of er in Zeist schrijvers in spé te vinden zijn :-). 

Vandaar dat ik een try-out doe en drie data heb geprikt voor een schrijfcafé in Zeist. Als er voldoende animo is, gaat de reeks daadwerkelijk van start. 

Het fijne aan het schrijfcafé is dat het zo laagdrempelig is. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau meedoen. Je kunt een keertje aanschuiven, af en toe aanhaken of elke maand van de partij zijn. Wat jij wilt. 

Meer weten? Lees alle informatie over Schrijfcafé Zeist en meld je aan.

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang maandelijks alle schrijfevenementen in je mailbox.

Dank je wel voor je aanmelding!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand alle schrijfevenementen in je mailbox.

Dank je wel voor je aanmelding!