Exact drie jaar geleden liep ik met zweterige handjes de Kamer van Koophandel binnen om mijn bedrijf te starten. Ik kon – en durfde – niet meer in loondienst te werken, maar wilde dolgraag iets om handen hebben. Iets opbouwen. Na eindeloos twijfelen en dromen besloot ik met knikkende knieën om heel voorzichtig tussen alle beren op de weg door te schuifelen en op mijn eigen manier en op mijn eigen tempo een bedrijf te starten. Ik had geen idee waar ik moest beginnen. Ondernemen lag compleet buiten mijn comfortzone en ik voelde me overweldigd door alles wat er bij komt kijken. En toch… toch was het iets wat ik wilde doen. Exact drie jaar geleden liep ik met rode wangen van opwinding, klotsende oksels en een gevoel van trots de Kamer van Koophandel uit, met in mijn hand het bewijs van inschrijving. Zintrige was geboren.

Door alle grote bedrijfsketens waar miljoenen in omgaan en soms grote investeerders achter zitten, vergeten we dat achter kleine ondernemingen daadwerkelijk mensen schuilgaan. Mensen zoals jij en ik, die werken vanuit een passie. Zelf stond ik daar destijds ook niet altijd bij stil. Pas sinds ik aan de andere kant sta, merk ik hoe bijzonder het is en hoe persoonlijk en kwetsbaar het voelt om ondernemer te zijn. Hoe het voelt om iets te creëren en hoeveel voldoening het geeft wanneer mensen daar blij van worden.

Daarom wil ik vandaag jou bedanken, want als je een product of dienst afneemt van een (kleine) ondernemer of creatieveling, koop je niet alleen iets voor jezelf. Je support daarmee ook de droom van de maker. Zonder jou kunnen ondernemers zoals ik niet voortbestaan en het belang van jouw support is onbeschrijflijk groot.

Misschien ben jij een van de diehards die bijna niet meer weg te denken is uit mijn atelier. Misschien ben jij iemand die regelmatig aanhaakt voor een gezonde dosis inspiratie. Misschien heb ik je ooit een keer mogen ontmoeten tijdens een van mijn activiteiten. Of misschien hebben we elkaar nog niet ontmoet, maar wacht je af tot het moment voor jou daar is. Wat het ook is, dank je wel. Mede door jou is Zintrige onderdeel van míjn verhaal en daar ben ik je ontzettend dankbaar voor.

Nog altijd staan er beren op de weg en soms een vosje of een koe. Maar ik blijf er tussen door manoeuvreren, op weg naar het volgende hoofdstuk, op weg naar het volgende avontuur.

Ik hoop je binnenkort (weer) te zien. Dank je wel!

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang maandelijks alle schrijfevenementen in je mailbox.

Dank je wel voor je aanmelding!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand alle schrijfevenementen in je mailbox.

Dank je wel voor je aanmelding!