Wil jij al zo lang starten met bloggen dat er een dikke laag stof op je plannen ligt? Laat deze herfst het stof van je plannen waaien en ga aan de slag.

Niet alleen het schrijven van blogs is een uitdaging. Ook het daadwerkelijk starten, het ontdekken waarover je wilt schrijven en het volhouden van je blog zijn voor veel mensen struikelpunten. Daarom brengt deze cursus jou in beweging om belangrijke stappen te zetten en eindelijk van start te gaan. Je maakt een plan waarin je bepaalt wat je wilt gaan doen, waarom en voor wie om vervolgens te kijken hoe je dit gaat realiseren. Aan het einde van de cursus heb je een solide basis en heb je zelfs al je eerste blogs geschreven.

» Bekijk de schrijfcursus Starten met bloggen

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang maandelijks alle schrijfevenementen in je mailbox.

Dank je wel voor je aanmelding!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand alle schrijfevenementen in je mailbox.

Dank je wel voor je aanmelding!