Weet jij nog hoe het was om vroeger op school te tekenen of te schrijven? Schoof jij enthousiast heen en weer op je stoel als het zo ver was om vervolgens met het puntje van je tong uit je mond gestoken aan de slag te gaan? Hoe is dat nu? De kans is groot dat het grootste deel van je tijd wordt opgeslokt door werk en andere verplichtingen. Hoe vaak neem jij tijd voor jezelf om creatief bezig te zijn?

Waarschijnlijk doe je dit minder dan je zou willen. Sterker nog, de kans dat jij je echt durft te laten gaan en vooral plezier hebt in het creëren zonder dat het iets moet opleveren is klein.

Zonde! En daarom organiseer ik zaterdag 17 augustus 2019 samen met Speelse Blik trainer Loes de workshop ‘Spelen met Woord & Beeld‘, met als doel om jouw creativiteit aan te wakkeren en je weer eens als vanouds te laten spelen. 

Verwacht een reis naar het land van woord en beeld waarin je letterlijk gaat spelen met woorden en beelden. Van tekeningen naar gedichtjes naar verhalen en weer terug. Tot 1 augustus geldt er een vroegboekkorting, dus meld je snel aan!

Reis je mee?

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang maandelijks alle schrijfevenementen in je mailbox.

Dank je wel voor je aanmelding!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand alle schrijfevenementen in je mailbox.

Dank je wel voor je aanmelding!