De zomer is officieel begonnen 🙂 Voor de meeste mensen komkommertijd, maar Zintrige gaat deze zomer gewoon door met het organiseren van schrijfactiviteiten. Volop mogelijkheden om lekker te komen schrijven dus.

 • Schrijfcafé
  Wil je wel graag schrijven, maar weet je niet zo goed waaraan? Kom dan eens naar het schrijfcafé. Hier geef ik je diverse schrijfopdrachten die je op je eigen manier mag uitvoeren. Ook als je geen schrijfervaring hebt, kun je gewoon meedoen.
 • Schrijfworkshops
  Ook zijn er diverse schrijfworkshops waar je aan kunt mee doen. Om jezelf aan het schrijven te krijgen, of wellicht om wat te leren over een specifiek onderwerp.
 • Schrijfwandelingen
  Wanneer het buiten lekker weer is, kan het inspirerend werken om buiten te schrijven. Met dat idee bied ik schrijfwandelingen aan, waarbij we in een kleine groep naar buiten gaan om te schrijven.
 • Stilteschrijven
  Heb jij een eigen schrijfproject en wil je deze zomer gebruiken om meters te maken? Ook dan kun je bij Zintrige terecht. Tijdens het Stilteschrijven stel ik mijn schrijfatelier open. Je zult merken dat het samenzijn met andere schrijvers aanstekelijk werkt en het heerlijk is om samen in stilte te schrijven.

Een compleet en actueel overzicht van alle schrijfactiviteiten vind je op www.zintrige.nl/agenda. Wil je op de hoogte blijven en ongeveer een keer per maand de nieuwsbrief ontvangen met daarin alle komende data? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief.

Wat je ook gaat doen deze komende maanden, ik wens je alvast een fantastische zomer toe en hoop je snel (weer) een keer te zien.

Liefs, Tirza

Zintrige nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke maand alle nieuwe schrijfevenementen in je mailbox.

You have Successfully Subscribed!