Afgelopen zondag vond de schrijfwandeling in Amelisweerd plaats en het was zo leuk! Diverse mensen gaven aan dat ze het jammer vonden dat ze er niet bij konden zijn. Aangezien het aanstaande donderdag super lekker weer wordt en het op mooie zomeravonden extra fijn is om buiten te zijn, heb ik besloten om te kijken of er genoeg geïnteresseerden zijn om de schrijfwandeling op 6 juli te herhalen. Het is kortdag, maar wie niet waagt…

Dus wie gaat er mee? ??

Meer informatie over deze en andere schrijfwandelingen vind je hier.

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang maandelijks alle schrijfevenementen in je mailbox.

Dank je wel voor je aanmelding!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand alle schrijfevenementen in je mailbox.

Dank je wel voor je aanmelding!