Schrijfcafé UtrechtHet schrijfcafé is een bijzonder iets. Elke keer verbaas ik me weer over de bijzondere verhalen die bij de deelnemers naar boven komen. De ene keer grappig, soms heftig en een andere keer zelfs vol emotie. Iedereen krijgt dezelfde opdracht en het is fantastisch om te zien hoe verschillend alle verhalen zijn die geschreven worden. Bovendien is het elke keer weer een feestje om te merken hoe mensen in korte tijd zulke teksten op papier zetten.

Introductietarief

Heb jij ook zin om te schrijven, maak dan gebruik van het introductietarief. Ben jij nieuw bij het schrijfcafé, dan betaal je de eerste keer tijdelijk geen €15 maar €5. Een ideale manier om te kijken of het schrijfcafé iets voor jou is.

Maandelijks

Het schrijfcafé is een maandelijks terugkerend evenement. Het eerstvolgende schrijfcafé vindt plaats op vrijdagochtend 10 maart 2017 van 10:00 tot 12:00 uur.

Kun jij niet op vrijdagochtend? Ik overweeg om het schrijfcafé ook doordeweeks in de avonduren te organiseren. Heb je interesse, stuur dan vrijblijvend een mailtje naar tirza@zintrige.nl.

Meer informatie

Klik hier voor alle informatie over het schrijfcafé en de mogelijkheid om je direct aan te melden.

Zintrige nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke maand alle nieuwe schrijfevenementen in je mailbox.

You have Successfully Subscribed!